לביבות בטטה
לביבות בטטה הן צמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. אם יש לך קרם knudsen, ביצים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -19 דקות. נסו לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה מגררים באמצעות חורים גדולים של פומפיה תיבת; מקום במרכז מגבת מטבח גדולה ונקייה. להעלות קצוות של מגבת ולסובב יחד כדי ליצור כיס. להחזיק כיס מעל כיור, ולאחר מכן לסחוט כדי להסיר לחות רבה מתפוחי אדמה ככל האפשר. רוקן תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מוסיפים בצל, ביצים, קמח, קינמון ופלפל; מערבבים היטב.
שמן חום במחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה. עבור כל לביבה, בזהירות טיפה 1 כף. תערובת תפוחי אדמה למחבת, בישול 2 או 3 לביבות בכל פעם. מיד להפיץ כל תל לתוך מעגל דק עם גב כף. לבשל 3 עד 4 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
הסר לביבות ממחבת; לנקז על מגבות נייר. חזור עם תערובת תפוחי אדמה נותרת.