לביבות ריקוטה עם תפוחים טעימים זהובים קלויים ופרושוטו קלוי
פנקייק ריקוטה עם תפוחים טעימים זהב קלויים פרושוטו הקלוי יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתם מחפשים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 1068 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו ברוסקטה עם עגבנייה צלויה, ריקוטן ופרושוטו, חלצי חזיר עטופים בפרושוטו עם תפוחים קלויים, ו ברוסקטה עם רוזמרין, עגבניות שזיפים קלויים, ריקוטן ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
על מגש 1 להניח את פרוסות פרושוטו החוצה בשכבה אחת שטוחה. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס טרי, אם רוצים, וקופצים לתנור. צולים את הפרושוטו עד שהוא פריך, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
פרושוטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חותכים כל תפוח לשליש, מסירים את הלחיים וזורקים את הליבה. פורסים כל חתיכה ל -4 וזורקים עם חמאה וסירופ מייפל בקערה גדולה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מעבירים לתבנית צלייה ומכניסים לתנור. צולים את התפוחים עד שהם רכים במזלג ומעט מקורמלים בחלקם העליון, בערך 30 עד 45 דקות תלוי בשלות הפרי.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שלב את הריקוטה, החלמונים, חלב החמאה, מיץ הלימון וגרידת הלימון בקערת ערבוב גדולה. מנפים את החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח יחד לתערובת הריקוטה ומערבבים עד לאיחוד מלא. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות ואז מקפלים בעדינות לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
כסף ללא נעליים
זנים של פטריות
לפי עוגה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית ומוסיפים מעט חמאה. מבשלים 2 עד 3 לביבות בכל פעם בעזרת מצקת של 6 אונקיות או כוס מדידה כדי לשפוך את הבלילה לתבנית. הטריק לשכלל לביבות עגולות לשפוך בזהירות את כל הבלילה באותה נקודה ולתת לה להתגלגל לעיגול שלם. מבשלים את הלביבות בצד 1 עד שהם מתייצבים. כאשר מופיעות בועות קטנות על המשטח הלא מבושל, הופכים את הלביבות ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, בערך 6 דקות. שמור את הלביבות על צלחת המונחת בחלק האחורי של הכיריים מתחת למגבת יבשה כדי להתחמם בזמן שאתה מכין את השאר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
מצקת
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להגשה, הניחו את הלביבות על צלחת ואבקו בסוכר קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
8
מגישים עם תפוחים קלויים, רצועות פרושוטו פריכות וסירופ מייפל חם.