לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית של אומן בבית
לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית Artisan בבית עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 60 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, שמלץ עוף, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה במי קרח. מקלפים ומגררים את תפוחי האדמה, מניחים את תפוחי האדמה במי הקרח כדי למנוע מהם דהייה. מקלפים ומגררים את הבצלים.
שים את הבצלים לתוך מסננת בסדר-רשת ולהשתמש ביד שלך ללחוץ למטה עד רוב הנוזל מנוקז. דארין תפוחי האדמה ולייבש אותם ביסודיות באמצעות טווה סלט, מגבות נייר, או מגבת מטבח נקייה.
מניחים את תפוחי האדמה, בצל, מלח, פלפל, וקמח בקערה גדולה ומערבבים היטב את החומרים יחד.
מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב util זה משולב לחלוטין.
מחממים התנור ל 200 מעלות.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השמן ומחממים אותו עד חם. בדוק את השמן על ידי הטלת כמות קטנה של בלילת לביבה בשמן. אם הבלילה בועות וצ ' יפס מיד, השמן מוכן.
למדוד 1/3 כוס הבלילה לבישול ומניחים אותו בין הידיים, לסחוט אותו, המאפשר רוב הנוזל לנקז בחזרה לתוך הקערה. ביד שלך, לשטח את הבלילה לתוך פאטי ולמקם אותו בעדינות בשמן החם. כדי למזער את הסיכון של התזה, מניחים את הקציצה על מרית ולאחר מכן משתמשים במזלג או סכין כדי להחליק את הקציצה מהמרית לתוך השמן. חזור על התהליך עם קציצות רבות ככל יכול להתאים למחבת מבלי להצטופף במחבת. מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב כהה פריך, על 5 דקות. כדי למנוע טיגון לא אחיד, הלביבות ניתן לסובב 180 מעלות באמצע זמן הבישול.
הפוך כל לביבה, משטוח אותו עם החלק האחורי של מרית, ומבשל עד חום זהוב כהה פריך בצד השני, על 4 דקות, סיבוב אותם אפילו בראונינג באמצע זמן הבישול.
העברה לצלחת חסינת חום או גיליון אפייה מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר. להתחמם בתנור בזמן שאתה מטגן מנות נוספות.
מגישים עם רסק תפוחים או שמנת חמוצה, אם תרצה. הלביבות ניתן להחזיק בתנור 200 מעלות עד 30 דקות.