קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית של אומן בבית

לביבות תפו
לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית Artisan בבית עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 60 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, שמלץ עוף, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במי קרח. מקלפים ומגררים את תפוחי האדמה, מניחים את תפוחי האדמה במי הקרח כדי למנוע מהם דהייה. מקלפים ומגררים את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שים את הבצלים לתוך מסננת בסדר-רשת ולהשתמש ביד שלך ללחוץ למטה עד רוב הנוזל מנוקז. דארין תפוחי האדמה ולייבש אותם ביסודיות באמצעות טווה סלט, מגבות נייר, או מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
טווה סלטטווה סלט
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מניחים את תפוחי האדמה, בצל, מלח, פלפל, וקמח בקערה גדולה ומערבבים היטב את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב util זה משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים התנור ל 200 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את השמן ומחממים אותו עד חם. בדוק את השמן על ידי הטלת כמות קטנה של בלילת לביבה בשמן. אם הבלילה בועות וצ ' יפס מיד, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
למדוד 1/3 כוס הבלילה לבישול ומניחים אותו בין הידיים, לסחוט אותו, המאפשר רוב הנוזל לנקז בחזרה לתוך הקערה. ביד שלך, לשטח את הבלילה לתוך פאטי ולמקם אותו בעדינות בשמן החם. כדי למזער את הסיכון של התזה, מניחים את הקציצה על מרית ולאחר מכן משתמשים במזלג או סכין כדי להחליק את הקציצה מהמרית לתוך השמן. חזור על התהליך עם קציצות רבות ככל יכול להתאים למחבת מבלי להצטופף במחבת. מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב כהה פריך, על 5 דקות. כדי למנוע טיגון לא אחיד, הלביבות ניתן לסובב 180 מעלות באמצע זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
הפוך כל לביבה, משטוח אותו עם החלק האחורי של מרית, ומבשל עד חום זהוב כהה פריך בצד השני, על 4 דקות, סיבוב אותם אפילו בראונינג באמצע זמן הבישול.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
העברה לצלחת חסינת חום או גיליון אפייה מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר. להתחמם בתנור בזמן שאתה מטגן מנות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מגישים עם רסק תפוחים או שמנת חמוצה, אם תרצה. הלביבות ניתן להחזיק בתנור 200 מעלות עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן