קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך שמן צמחי, בצל ירוק, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מסננת גדולה מעל קערה גדולה. באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לגרר כמה תפוחי אדמה, ואחריו חלק הבצל, לתוך המסננת. חזור עד שכל תפוחי האדמה והבצל משמשים למעלה. (לסירוגין תפוחי אדמה ובצל מונע תפוחי אדמה מ discoloring.) לסחוט או ללחוץ על כמה שיותר של הנוזל ככל האפשר. אפשר לנוזל המצטבר לעמוד בקערה אחרת למשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים את החלק המימי אבל שומרים את הדבק העבה והעמילני בתחתית.
3
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה-בצל לקערה גדולה ונקייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיף את הדבק עמילני, חלמונים ביצה, בצל ירוק, תפוחי אדמה fl שלנו או ארוחה מצה, חמאה, מלח, פלפל, ואבקת אפייה ומערבבים היטב. בקערה בינונית נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות, מבריק. מקפלים את החלבונים לתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
זנים של פטריותזנים של פטריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מחממים שכבה דקה של שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, לגרוף 1/4 כוס של תערובת תפוחי אדמה לתוך המחבת עבור כל פנקייק. שטחו בעדינות עם מרית. מטגנים עד הפנקייקים הם פריכים וחומים זהובים, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מגישים מיד או לחמם בתנור 177° במשך כ 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מגישים עם שמנת חמוצה ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8
© 2013 מארק פדרמארק ראס פדרמן ראס פדרמן, נכדו של המייסד, ג 'ואל ראס, השתלט על ראס & בנות מהוריו בשנת 1978 והעביר אותו לדור הרביעי, בתו, ניקי ואחיינו ג' וש, בשנת 200
9
הוא הופיע בנפרד בפאנלים בסמית ' סוניאן, במוזיאון של העיר ניו יורק, בספרייה הציבורית של ניו יורק, ובוועידה של איגוד עיתונאי המזון, בין היתר. מארק וראס & Daughters הופיעו לאחרונה בסרט התיעודי PBS The Jews of New York; בסדרה של לידיה בסטיאניץ 'PBS Lidia Celebrates America; וב-Anthony Bourdain' S No Reservations.