לביבות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר, ו טרגון קרם Fraîche
לביבות תפוחי האדמה המתכונים עם סלמון מעושן, קוויאר, וtragon Crème Fraîche יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 20. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם כל מטרה קמח, בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: בליני כוסמת עם סלמון מעושן, קרם פרש וקוויאר, לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש, ו סלמון מעושן חם עם טרגון קרם פרש.
הוראות
מחממים תנור ל 149°. באמצעות צד גס של פומפיה תיבת או מעבד מזון מצויד להב פומפיה גס, תפוחי אדמה לגרוס. עבודה בקבוצות, לעטוף תפוחי אדמה במגבת מטבח ולסחוט נוזל עודף.
העברה לקערה גדולה. חזור על התהליך עם בצל; להוסיף קערה עם תפוחי אדמה.
מערבבים את 4 המרכיבים הבאים לתערובת תפוחי אדמה.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, ירידה תערובת תפוחי אדמה על ידי 1/4 כוסים למחבת; לשטח עד סיבובים 3 אינץ'. מטגנים לביבות עד חום זהוב בתחתית, הוספת שמן יותר על ידי כפות לפי הצורך, על 4 דקות לכל צד.
מעבירים לביבות לגיליון אפייה מעוטר; להתחמם בתנור.
מערבבים קרם fraîche וטרגון טרי קצוץ בקערה קטנה כדי להתמזג. מחלקים סלמון מעושן בין לביבות. מעל כל לביבה עם מנה של טרגון קרם פרש, ואז קוויאר.