קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

לבשל את הספר: יורה ביצים פיקנטי

לבשל את הספר: יורה ביצים פיקנטי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, וכל משקה 30? לבשל את הספר: יורה ביצים פיקנטי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1422 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 151 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, ביצים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה, לבשל את הספר: סלט תירס פיקנטי, ו מבשלים את הספר: לחם וטעינת בצל עם ירקות חריפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים בסיר; למלא במים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר את המחבת מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מסננים את הביצים, ואז לצלול במי קרח להתקרר. פיל וחצי לאורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסדרים את חצי החלמון בצד על מגש. למעלה כל חצי בנדיבות עם מיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מפזרים את הביצים עם פלפלים ותיבול ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
וריאציה: יורה ביצים עם טרוטה מעושנת ורוטה: תחליף קרם פרש למיונז להשמיט את הפלפלים והתיבול. למעלה עם 1 גרם נפנף פורל מעושן, 2 כפות פורל או קוויאר סלמון, וערית טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
קוויאר סלמוןקוויאר סלמון
עירית טרייהעירית טרייה
פורל מעושןפורל מעושן
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פורלפורל
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מיונז שמן זית (עושה 1 3/4 כוסות): בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ והמלח עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
לטאטא את הביצה, חלמון ביצה, וחרדל עד בשילוב מלא.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
לטאטא כל הזמן במרץ, לאט מאוד לטפטף בשמנים עד התערובת היא מלאה emulsified ו מעובה. מתבלים עם פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
פלפלים אדומים כבושים (עושה על 1 ליטר): להביא סיר קטן של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את כל jalapeños, serranos, ופלפל צ ' ילה האדום; לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
12
ניקוז.
13
מניחים את הפלפלים במיכל אטום קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
14
יוצקים חומץ על הפלפלים כדי לכסות. לאטום את המיכל בחוזקה ומקרר במשך 3 ימים לפני חיתוך ושימוש. הפלפלים ישמרו במקרר לפחות 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1
מערבבים את המלח והפלפל ומאחסנים במיכל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב