קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: עוגת קרמל Revelatory

לבשל את הספר: עוגת קרמל Revelatory
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגת קרמל Revelatory. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קמח לעוגה, סירופ תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Revelatory קרמל עוגה, מבשלים את הספר: אדר קרם קרמל, ו מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז.

הוראות

1
כדי להפוך את שכבות העוגה: מחממים את התנור ל 350ºf. גריז 3 מחבתות עוגה שמונה אינץ'. בשורה התחתונה עם סיבובים של קלף ולשמן את הקלף. בעדינות מעיל החלק הפנימי של המחבתות עם קמח, הקשה על עודף. תניח את המחבתות בצד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים יחד את החלבונים, ¼ כוס החלב, ואת הוניל בקערה קטנה; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. לפזר את חתיכות חמאה על החלק העליון ויוצקים את הנותרים ¾ כוס חלב. השתמש במערבל חשמלי להגדיר מהירות נמוכה כדי לערבב את הבלילה עד החומרים יבשים הם רטובים. הגדל את המיקסר למהירות בינונית והכה את הבלילה במשך 90 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. עם המיקסר מוגדר למהירות בינונית, להוסיף את תערובת הביצה ב 3 תוספות, להכות את הבלילה במשך 20 שניות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 מחבתות מוכנות להחליק את צמרות עם המרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים עד שבוחן מוכנס למרכז העוגות יוצא נקי והעוגות רק מתחילות להתרחק מצדי המחבת, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
השכבות יהיו זהובות קלות למעלה, לא השחמה. לקרר את השכבות במחבתות על מתלה חוט במשך 10 דקות. להפוך את השכבות על המדף כדי להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ביצוע הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
כדי להפוך את הדובדבן קרמל: בסיר קטן, מערבבים יחד 2½ כוסות של הסוכר, סירופ תירס, ואת החלב; לבשל על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. שמור על חום נמוך. בסיר עמוק וכבד מפזרים את כוס ה - ½ הנותרת של סוכר באופן שווה על הקרקעית. מבשלים מעל חום בינוני מבלי לערבב עד הסוכר מתמוסס, caramelizes, והופך את צבע הענבר. בזהירות לשפוך את תערובת חלב חם לתוך הקרמל; התערובת תהיה בועה במרץ ושריקה, ואת הקרמל יהיה להקשיח. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד הקרמל משתחרר מתחתית המחבת ומתמוסס לתוך הנוזל. מבשלים ללא ערבוב עד התערובת מגיעה לשלב רך כדור (235ºf ) על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום ומערבבים בחמאה ובוניל. להפריש להתקרר במשך 15 דקות. הכה במרץ עם כף עץ או מערבל חשמלי מוגדר למהירות בינונית עד הדובדבן הוא כבר לא מבריק והוא עבה ושמנת מספיק כדי להפיץ, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1
מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה.
2
יוצקים מספיק ציפוי על השכבה כדי לכסות את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
3
מוסיפים את שכבת העוגה הבאה ומכסים את החלק העליון בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
4
מוסיף את שכבת העוגה הסופית לאט לשפוך את שאר הדובדבן מעל, לתת לו לרוץ במורד הצדדים. השתמש מרית אופסט כדי להפיץ בעדינות את הדובדבן באופן שווה סביב הצדדים של העוגה, דואג לא לקרוע את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
תן את שאר העוגה בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות או עד הדובדבן מוגדר לפני ההגשה.הערה: אתה יכול גם לאפות את העוגה ב 2 מחבתות תשעה אינץ'. הגדילו את זמן האפייה לכ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק