לבשל את הספר: עוגת קרמל Revelatory
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגת קרמל Revelatory. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קמח לעוגה, סירופ תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Revelatory קרמל עוגה, מבשלים את הספר: אדר קרם קרמל, ו מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז.
הוראות
כדי להפוך את שכבות העוגה: מחממים את התנור ל 350ºf. גריז 3 מחבתות עוגה שמונה אינץ'. בשורה התחתונה עם סיבובים של קלף ולשמן את הקלף. בעדינות מעיל החלק הפנימי של המחבתות עם קמח, הקשה על עודף. תניח את המחבתות בצד.
מערבבים יחד את החלבונים, ¼ כוס החלב, ואת הוניל בקערה קטנה; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. לפזר את חתיכות חמאה על החלק העליון ויוצקים את הנותרים ¾ כוס חלב. השתמש במערבל חשמלי להגדיר מהירות נמוכה כדי לערבב את הבלילה עד החומרים יבשים הם רטובים. הגדל את המיקסר למהירות בינונית והכה את הבלילה במשך 90 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. עם המיקסר מוגדר למהירות בינונית, להוסיף את תערובת הביצה ב 3 תוספות, להכות את הבלילה במשך 20 שניות לאחר כל תוספת.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 מחבתות מוכנות להחליק את צמרות עם המרית.
אופים עד שבוחן מוכנס למרכז העוגות יוצא נקי והעוגות רק מתחילות להתרחק מצדי המחבת, כ -20 דקות.
השכבות יהיו זהובות קלות למעלה, לא השחמה. לקרר את השכבות במחבתות על מתלה חוט במשך 10 דקות. להפוך את השכבות על המדף כדי להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ביצוע הדובדבן.
כדי להפוך את הדובדבן קרמל: בסיר קטן, מערבבים יחד 2½ כוסות של הסוכר, סירופ תירס, ואת החלב; לבשל על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. שמור על חום נמוך. בסיר עמוק וכבד מפזרים את כוס ה - ½ הנותרת של סוכר באופן שווה על הקרקעית. מבשלים מעל חום בינוני מבלי לערבב עד הסוכר מתמוסס, caramelizes, והופך את צבע הענבר. בזהירות לשפוך את תערובת חלב חם לתוך הקרמל; התערובת תהיה בועה במרץ ושריקה, ואת הקרמל יהיה להקשיח. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד הקרמל משתחרר מתחתית המחבת ומתמוסס לתוך הנוזל. מבשלים ללא ערבוב עד התערובת מגיעה לשלב רך כדור (235ºf ) על מדחום ממתקים.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה ובוניל. להפריש להתקרר במשך 15 דקות. הכה במרץ עם כף עץ או מערבל חשמלי מוגדר למהירות בינונית עד הדובדבן הוא כבר לא מבריק והוא עבה ושמנת מספיק כדי להפיץ, על 15 דקות.
מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה.
יוצקים מספיק ציפוי על השכבה כדי לכסות את החלק העליון.
מוסיפים את שכבת העוגה הבאה ומכסים את החלק העליון בציפוי.
מוסיף את שכבת העוגה הסופית לאט לשפוך את שאר הדובדבן מעל, לתת לו לרוץ במורד הצדדים. השתמש מרית אופסט כדי להפיץ בעדינות את הדובדבן באופן שווה סביב הצדדים של העוגה, דואג לא לקרוע את העוגה.
תן את שאר העוגה בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות או עד הדובדבן מוגדר לפני ההגשה.הערה: אתה יכול גם לאפות את העוגה ב 2 מחבתות תשעה אינץ'. הגדילו את זמן האפייה לכ-30 דקות.