לבשל את הספר: קמחי מהיר
לבשל את הספר: קמחי מהיר יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 77 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-654 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב דגים אסיה, קוריאני צ'ילה אבקה, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Kimchi Gazpacho עם שרימפס, לבשל את הספר: Sukiyaki מהיר, ו לבשל את הספר: לחם מהיר היברידי.
הוראות
שוטפים את הכרוב וחותכים אותם לרוחב לאורכים 2 אינץ'. לקלף את דייקון, לחתוך לאורכו לרבעים, ואז לחתיכות על 1/2 אינץ ' עבה.
ממיסים את המלח בכוס מים 1.
שים את הכרוב ואת דייקון בקערה גדולה ושופכים עליהם את מי המלח.
תן לשבת לפחות 6 שעות או לילה.
למחרת, לנקז את הירקות אבל שומר את המים. החזר את הכרוב ואת דייקון לאותה קערה.
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, זנגביל, אבקת צ ' ילה, ורוטב דגים ומערבבים היטב. לארוז את התערובת לתוך צנצנת זכוכית 1 ליטר. לאט לאט לשפוך את המים המלוחים שמורות על הירקות כדי לכסות, משאיר על 1 אינץ ' של מקום על גבי. סגור היטב את הצנצנת.
תן לצנצנת לשבת במקום קריר וחשוך במשך 2 עד 3 ימים, בהתאם למזג האוויר וכמה בשל (כבוש) אתה אוהב את הקימצ ' י שלך. מקררים לאחר הפתיחה. זה ישמור במשך כמה שבועות, ולאחר מכן אתה רוצה לעשות אורז מטוגן, פנקייק קימצ ' י, או סיר חם עם זה.