להקה של שעועית ובזיליקום
להקה של שעועית ובזיליקום היא ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 179 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לכו לחנות ותביאו עלי בזיליקום, פול, שעועית שעווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית נסו שעועית ירוקה צרפתית / שעועית ירוקה, סלט עגבניות ובזיליקום, שעועית ירוקה עם בזיליקום, ו שעועית בזיליקום חמאתי (מתכונים דומים).
הוראות
שעועית fava Blanch בסיר של מים מלוחים היטב רותחים 1 דקה, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל.
מעבירים פאבות עם כפית מחוררת לקערה קטנה.
מבשלים שעועית רומנו באותו סיר של מים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר אמבט קרח כדי להפסיק לבשל.
מסננים היטב ומעבירים לקערה.
מבשלים שעועית ירוקה באותו סיר עד רק מכרז, 6 עד 7 דקות, ולאחר מכן להעביר לאמבט קרח.
בעדינות לקלף עורות מן fava שעועית (אין צורך לקלף edamame, אם משתמשים), ולאחר מכן להוסיף שעועית אחרת.
חותכים בזיליקום לחתיכות דקות מאוד.
לבשל שום בשמן עם מעוגל 1/4 כפית כל מלח ופלפל במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מוסיפים שעועית, מים, גרידה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך. מערבבים בזיליקום 2 1/2 כפיות מיץ לימון ולהסיר מחום. מתבלים במלח ומיץ לימון נוסף אם תרצו.
מגישים שעועית חמה או בטמפרטורת החדר.
שעועית ניתן לבשל במים רותחים 1 יום קדימה ומקורר.