קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות26
מגזין

לוסניה

לוסניה
לוסניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אם יש לכם עשבי תיבול דה פרובנס, רוטב עגבניות, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים מחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים את הטלה, הבצל והפלפלים, ומבשלים עד שהטלה משחים והירקות מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ואז מוסיפים את רוטב העגבניות, היין, ציר העוף, הרוזמרין, הטימין, עשבי התיבול דה פרובנס ואגוז המוסקט. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים בזמן שמכינים את מילוי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
למילוי הגבינה: בקערה גדולה שלבו את הריקוטה עם המוצרלה והפקורינו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פקורינופקורינו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הביצה והחלמונים ומערבבים היטב לאיחוד. מערבבים פנימה את התרד ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
מסירים את הרוטב מהאש ומורחים מעט בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
הניחו 2 דפי פסטה מעל הרוטב, מעליהם מעט מילוי גבינה ואז עוד קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
שכבו על 2 יריעות פסטה נוספות וחזרו על הפעולה עד שמשתמשים בכל מילוי הגבינה והרוטב, ומסיימים ברוטב. (אתה יכול או לא יכול להשתמש בכל הסדינים פסטה.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מפזרים את החלק העליון עם מעט פקורינו מגורד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
5
מכסים את הלזניה בנייר כסף ואופים בתנור במשך כ 1 שעה. ואז חושפים ואופים עד שהפסטה מבושלת והגבינה מעל זהובה ומבעבעת, בערך 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בואו לשבת כמה דקות לפני שפורסים ומגישים.
7
מתכון זה נוצר על ידי מתמודד במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו זאת לשימוש ביתי, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.