לוסניה
לוסניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אם יש לכם עשבי תיבול דה פרובנס, רוטב עגבניות, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים מחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את שמן הזית.
מוסיפים את הטלה, הבצל והפלפלים, ומבשלים עד שהטלה משחים והירקות מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ואז מוסיפים את רוטב העגבניות, היין, ציר העוף, הרוזמרין, הטימין, עשבי התיבול דה פרובנס ואגוז המוסקט. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים בזמן שמכינים את מילוי הגבינה.
למילוי הגבינה: בקערה גדולה שלבו את הריקוטה עם המוצרלה והפקורינו.
מוסיפים את הביצה והחלמונים ומערבבים היטב לאיחוד. מערבבים פנימה את התרד ומתבלים במלח ופלפל.
מסירים את הרוטב מהאש ומורחים מעט בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
הניחו 2 דפי פסטה מעל הרוטב, מעליהם מעט מילוי גבינה ואז עוד קצת רוטב.
שכבו על 2 יריעות פסטה נוספות וחזרו על הפעולה עד שמשתמשים בכל מילוי הגבינה והרוטב, ומסיימים ברוטב. (אתה יכול או לא יכול להשתמש בכל הסדינים פסטה.)
מפזרים את החלק העליון עם מעט פקורינו מגורד.
מכסים את הלזניה בנייר כסף ואופים בתנור במשך כ 1 שעה. ואז חושפים ואופים עד שהפסטה מבושלת והגבינה מעל זהובה ומבעבעת, בערך 20 דקות נוספות.
בואו לשבת כמה דקות לפני שפורסים ומגישים.
מתכון זה נוצר על ידי מתמודד במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו זאת לשימוש ביתי, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.