קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

לוקומדס

לוקומדס
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו את לוקומדס. והוא מתאים להגשה ל 25 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 136 קלוריות. 360 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. ראש לחנות לאסוף שמרים, קינמון הקרקע, מים חמים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור חנוכה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו לוקומדות עם רוטב תפוזים דבש, ו לוקומדס (כופתאות דבש יווניות) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מפזרים את השמרים על המים החמים בקערה קטנה. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות פרנהייט (40 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים לעמוד 5 דקות עד שהשמרים מתרככים ומתחילים ליצור קצף קרמי. בקערה גדולה מערבבים את החלב החם, הסוכר והמלח ומערבבים להמסה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
שמריםשמרים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים את תערובת השמרים לתערובת החלב ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
חלבחלב
4
מקציפים פנימה את החמאה, הביצים והקמח עד שהתערובת יוצרת בצק חלק ורך. מכסים את הקערה, ומניחים לתפיחה עד להכפלה בכמות גדולה, כ-30 דקות. מערבבים היטב את הבצק, מכסים ומניחים לתפוח 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים דבש ו 1/2 כוס מים בסיר, ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מכבים את האש ונותנים לסירופ הדבש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). שמן צריך להיות בערך 2 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מניחים שולחן גדול או כף מרק בכוס מים ליד הבלילה. גורפים כ -2 כפות בצק לכל נשיפה בעזרת הכף הרטובה, משליכים אותו לכף היד הרטובה ומגלגלים אותו חזרה לכף ליצירת צורה עגולה. אין לטפל יתר על המידה בבצק הנפוח והרך. זרוק את כדורי הבצק לשמן החם בקבוצות, הרטיב את הכף בכל פעם שאתה מכין כדור בצק. מטגנים בשמן החם עד להזהבה בתחתית, ומגלגלים אותם לבישול הצד השני, 2 עד 3 דקות למנה. הניחו בעדינות את הלוקומדות בצד לניקוז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
מניחים את הלוקומדות על תבנית עם נייר אפייה, מזלפים עליהם סירופ דבש ומפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
דבשדבש
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מגישים חם.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-65 דולר לבקבוק.
שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו
שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים לירוק האופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה גלויה, קשורה לעדינות ועגלגלות. הרושם הראשון נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריו הערות שמנת. סוף סוף מתמשך על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.