לזניה זוקיני ללא ביצים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שום, שמן זית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים-עוגיות ללא ביצים, ו מאפינס מוקה ללא ביצים / מאפין קל ללא ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים פרוסות קישואים; מרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
ניקוז.
4
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני ומבשלים בצל ושום, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
כף 3 כפות רוטב עגבניות לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן העליון עם 1/3 של פרוסות קישואים, 1/3 של תערובת בצל-שום, ו 1/3 של תערובת פירורי גבינת פרמזן. חזור על שכבות פעמיים יותר, החל 1/2 של רוטב עגבניות שנותר שכבות של קישואים, בצל, תערובת פירור. בסופו של דבר עם רוטב עגבניות שנותר בשכבה; מפזרים 1/4 גבינת פרמזן כוס מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד לזניה מתחילה לבעבע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
מחממים את המטגן של התנור ומטגנים את הלזניה עד שציפוי הגבינה משחימים, 2 עד 3 דקות.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.