לזניה ירקות קלוי קל
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את ירק קלוי בשם Lasgananananananan. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בזיליקום, פטריות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: לזניה ירקות קל, לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי, ו לזניה ירקות קלויים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לרסס תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מסדרים קישואים, פלפלים, פטריות, ופלחי בצל על תבנית אפייה מוכנה. פיזור בזיליקום ושום על ירקות וריסוס עם ספריי בישול. מתבלים במלח ופלפל שחור.
אופים בתנור שחומם מראש עד ירקות משחימים קלות ומכרז, 10 עד 25 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים לזניה במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות.
להביא רוטב פסטה לרתיחה בסיר על חום בינוני-גבוה.
מערבבים גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן בקערה.
יוצקים על רוטב פסטה כוס 1/3 בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אטריות לזניה שכבה 3 על רוטב.
מורחים על 1/4 ירקות קלויים על אטריות העליון עם כ 1/4 הרוטב.
מפזרים 1/4 של תערובת גבינת מוצרלה-פרמזן על הרוטב. חזור על שכבות 3 פעמים נוספות, מסתיים עם הגבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, 20 עד 25 דקות. אפשר לזניה לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.