לזניה נקניקייה איטלקית קלה
לזניה נקניק איטלקי קל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 598 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, רוטב פסטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו לזניה נקניקייה איטלקית, לזניה נקניקייה איטלקית, ו לזניה נקניקייה איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, מתפוררים ומבשלים נקניק על אש בינונית עד חום.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה רוטב פסטה ורוטב עגבניות. בקערה קטנה שלבו גבינת ריקוטה ותיבול איטלקי. מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מורחים 1 כוס רוטב לתוך תחתית של 9 איקס 13 תבנית אפייה אינץ. למעלה עם 3 אטריות. מכסים אטריות עם 1/3 מתערובת גבינת הריקוטה, 1 כוס מוצרלה ורוטב 1 כוס. חזור על שכבות פעמיים נוספות.
מוסיפים 3 אטריות אחרונות. לזניה עליונה עם הרוטב שנותר ועם גבינת המוצרלה שנותרה.
מפזרים פרמזן מעל מוצרלה. מכסים ואופים 45 עד 50 דקות או עד שהאטריות רכות. לחשוף ואופים 5 דקות נוספות כדי להמיס גבינה.