קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

לזניה נקניקייה איטלקית קלה

לזניה נקניקייה איטלקית קלה
לזניה נקניק איטלקי קל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 598 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, רוטב פסטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו לזניה נקניקייה איטלקית, לזניה נקניקייה איטלקית, ו לזניה נקניקייה איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת, מתפוררים ומבשלים נקניק על אש בינונית עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה רוטב פסטה ורוטב עגבניות. בקערה קטנה שלבו גבינת ריקוטה ותיבול איטלקי. מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מורחים 1 כוס רוטב לתוך תחתית של 9 איקס 13 תבנית אפייה אינץ. למעלה עם 3 אטריות. מכסים אטריות עם 1/3 מתערובת גבינת הריקוטה, 1 כוס מוצרלה ורוטב 1 כוס. חזור על שכבות פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מוסיפים 3 אטריות אחרונות. לזניה עליונה עם הרוטב שנותר ועם גבינת המוצרלה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מפזרים פרמזן מעל מוצרלה. מכסים ואופים 45 עד 50 דקות או עד שהאטריות רכות. לחשוף ואופים 5 דקות נוספות כדי להמיס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
נמס גבינהנמס גבינה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור