לזניה עם טונה ופסטו
Lasagne עם Tunan ו פסטו הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ביצים, דל שומן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו לזניה אל פסטו, לזניה פסטו קלה, ו לזניה טרייה עם פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את קמח 1 ½ כוסות, ביצים, וקמצוץ של מלח בקערה גדולה. מערבבים עם מזלג, מוסיפים קצת מים קרים, לפי הצורך.כאשר הבצק מגיע יחד, להוציא אותו מהקערה ולשים אותו על משטח עבודה נקי לפחות 10 דקות. הבצק צריך להיות חלק וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 20 דקות. (הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה בקירור בין לילה.)
מרדדים את הבצק לעובי 1/16 אינץ'.
חותכים אותו לשנים עשר 7 אינץ על ידי רצועות 3 ½ אינץ רחב. הגדר aside.To הפוך את פסטו: בקערה של מעבד מזון, לשלב עלי בזיליקום, צנוברים, 3 כפות שמן זית. תעבדו ביסודיות. להתאים את התיבול לפי הטעם. השתמש מיד או refrigerate.To הפוך את רוטב בשמל: בסיר גדול, לחמם את השמן על חום בינוני. לאט להוסיף את הקמח כוס הנותרים, לטאטא לשבור את כל גושים. מבשלים 4 עד 5 דקות, מקציפים constantly.In בינתיים, בסיר קטן, לחמם את החלב.
מוסיפים את החלב לאט לתערובת הקמח והנפט, מצקת 1 בכל פעם, מטאטא כל הזמן לשלב.המשך לבשל במשך 6 עד 7 דקות, לטאטא כל הזמן, עד רוטב בשמל מתחיל להתעבות. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם. להפריש להתקרר. (רוטב בשמל יכול להתבצע כמה שעות קדימה ומקורר עד מוכן לשימוש.) כדי להרכיב את לזניה: מחממים את התנור ל 191°.In 9 × 12 אינץ ' תבנית אפייה, להפיץ חמישית רוטב בשמל באופן שווה על פני החלק התחתון של המנה. בשורה התחתונה של המנה עם 3 גיליונות פסטה. פירורים שליש מהטונה מעל הפסטה.
מפזרים את הטונה בשליש מן הפסטו הטרי ומתפשטים באופן שווה על גבי חמישית נוספת של רוטב בשמל. המשך בתהליך השכבות. סיים את השכבה העליונה בחמישית האחרונה של רוטב בשמל.
אופים במשך 1 שעה, או עד העליון הוא חום זהוב.
מקשטים עם עלי בזיליקום פרוסים (אופציונלי).