לזניה עצלה בולונז
לזניה עצלנית בולונז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 501 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פטריות, גבינת פרמזן, מרק עוף דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לזניה של יום עצל, לזניה עצלנית, ו לזניה עצלנית (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף פטריות; לקצץ ולהשליך קצות גזע דהוי. פורסים דק פטריות. במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב פטריות, בצל, ושמן זית. מכסים ומערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד פטריות עסיסיות, על 4 דקות. לחשוף, להוסיף פטרוזיליה, ומערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד ירקות משחימים קלות, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים בשר בקר ונקניקיות למחבת. מעל חום גבוה, בשר קראמבל עם כפית ומערבבים לעתים קרובות עד להשחמה היטב, 10 עד 15 דקות; להשליך שומן.
מוסיפים תערובת פטריות, טימין, חומץ, רסק עגבניות, רוטב עגבניות, ומרק; מערבבים עד רותחים. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל התאדה, כ -30 דקות.
כפית 1 כוס רוטב בשמל לתוך תבשיל 9 על ידי 13 אינץ רדוד (3 qt.) ולהתפשט באופן שווה על פני התחתון. מסדרים 1/4 של הפסטה באופן שווה על רוטב בשמל כדי לכסות כמה שיותר מהתחתית התבשיל ככל האפשר.
כפית 1/3 של רוטב הבשר על פסטה בתבשיל ורמת התפשטות.
רסס רוטב בשר עם על 1/2 כוס בשמל ומפזרים על 1/4 כוס גבינה. מכסים גבינה עם עוד 1/4 של הפסטה העליון עם עוד 1/3 של רוטב הבשר, 1/2 כוס בשמל, ו 1/4 כוס גבינה. מסדרים שכבה שלישית של פסטה מעל גבינה ומכסים עם רוטב בשר שנותר, 1/2 כוס בשמל, ו 1/4 כוס גבינה. מכסים עם 1/4 האחרון של הפסטה וממרחים בשמל שנותר על פסטה כדי להרטיב באופן שווה; מפזרים גבינה נותרת אגוז מוסקט. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד שהרוטב מבעבע במרץ וקצוות הפסטה מתחילים להשחים( הרימו פינה של נייר כדי לבדוק), כ -40 דקות.
בואו לעמוד על 10 דקות; לחתוך מלבנים ולשרת עם מרית רחבה.