לזניה פטריות שמנת של ג'ינה
לזניה פטריות שמנת של ג'ינה עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 517 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. מתכון זה של Allrecipes דורש אטריות לזניה, פלפל, פטרוזיליה שטוחה ופטריות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 51% , המנה הזו מוצקה. לחמניות קלות לזניה של ג'ינה , לזניה שמנת תרד ופטריות , ולזניה שמנת תרד ופטריות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מערבבים פנימה אטריות לזניה ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאטריות התבשלו אך עדיין יציבות לביס, כ-8 דקות.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרססים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' עם ספריי בישול.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בצלצלי שאלוט ושום בשמן החם עד שבצלי שאלוט רך ושקוף, כ-5 דקות.
מערבבים פלפל אדום ופתיתי פלפל אדום לתוך תערובת השאלוט עד שהפלפל האנגלי מתרכך מעט, 1 עד 2 דקות.
מערבבים פטריות לתוך המחבת; מתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד שהפטריות ויתרו על הנוזלים והן משחימות, כ-10 דקות נוספות.
מערבבים גבינת ריקוטה לתוך תערובת הפטריות; מסירים את המחבת מהאש ומניחים בצד.
ממיסים חמאה במחבת אחרת על אש בינונית.
מקציפים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה, 2 עד 3 דקות.
מקציפים חלב לתערובת הקמח עד לקבלת תערובת חלקה; מביאים לרתיחה ומקציפים כל הזמן עד שמסמיך, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מצפים את תחתית תבנית האפייה המוכנה בכמות קטנה מהרוטב הלבן.
מסדרים 4 אטריות לזניה בשכבה אחת מעל הרוטב הלבן.
מורחים כ-1/3 מתערובת הפטריות על האטריות.
יוצקים כ-1/3 מהרוטב הלבן על תערובת הפטריות. חוזרים על השכבות 2 פעמים נוספות, החל מ-4 אטריות לזניה נוספות.
מפזרים על הלזניה גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה ופטרוזיליה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, 30 עד 40 דקות. מניחים ללזניה לנוח 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין