קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

לזניה פטריות שמנת של ג'ינה

לזניה פטריות שמנת של ג'ינה
לזניה פטריות שמנת של ג'ינה עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 517 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. מתכון זה של Allrecipes דורש אטריות לזניה, פלפל, פטרוזיליה שטוחה ופטריות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 51% , המנה הזו מוצקה. לחמניות קלות לזניה של ג'ינה , לזניה שמנת תרד ופטריות , ולזניה שמנת תרד ופטריות דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מערבבים פנימה אטריות לזניה ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאטריות התבשלו אך עדיין יציבות לביס, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
3 כפות מלח, בתוספת נוספת לתיבול3 כפות מלח, בתוספת נוספת לתיבול
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס אורז לבן מוארך1/2 כוס אורז לבן מוארך
2
מסננים ומניחים בצד.
3
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס אורז לבן מוארך1/2 כוס אורז לבן מוארך
4
מרססים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלוס 1 כף שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים1/4 כוס פלוס 1 כף שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת4 כוסות תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת
5
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בצלצלי שאלוט ושום בשמן החם עד שבצלי שאלוט רך ושקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים
שאלותשאלות
2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)
רוזמרין נוסף אופציונלירוזמרין נוסף אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)
6
מערבבים פלפל אדום ופתיתי פלפל אדום לתוך תערובת השאלוט עד שהפלפל האנגלי מתרכך מעט, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
1/3 בצל בינוני, קצוץ1/3 בצל בינוני, קצוץ
3 כפות שמן זרעי ענבים (כף אחת לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)3 כפות שמן זרעי ענבים (כף אחת לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
שאלותשאלות
7
מערבבים פטריות לתוך המחבת; מתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד שהפטריות ויתרו על הנוזלים והן משחימות, כ-10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)
12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)
8
מערבבים גבינת ריקוטה לתוך תערובת הפטריות; מסירים את המחבת מהאש ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)
9
ממיסים חמאה במחבת אחרת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות שוקולד חלב1-1/4 כוסות שוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)
10
מקציפים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67
ציוד שתשתמש בו
1 כוס (2 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 כוס (2 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
11
מקציפים חלב לתערובת הקמח עד לקבלת תערובת חלקה; מביאים לרתיחה ומקציפים כל הזמן עד שמסמיך, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)
עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67
תותים נוספים, חצויים, לא חובהתותים נוספים, חצויים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס (2 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 כוס (2 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
12
מצפים את תחתית תבנית האפייה המוכנה בכמות קטנה מהרוטב הלבן.
מרכיבים שתצטרך
(שמורת צ'יפוטלס)(שמורת צ'יפוטלס)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת4 כוסות תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת
13
מסדרים 4 אטריות לזניה בשכבה אחת מעל הרוטב הלבן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
(שמורת צ'יפוטלס)(שמורת צ'יפוטלס)
14
מורחים כ-1/3 מתערובת הפטריות על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
כוס יוגורט יווני רגילכוס יוגורט יווני רגיל
15
יוצקים כ-1/3 מהרוטב הלבן על תערובת הפטריות. חוזרים על השכבות 2 פעמים נוספות, החל מ-4 אטריות לזניה נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים
(שמורת צ'יפוטלס)(שמורת צ'יפוטלס)
16
מפזרים על הלזניה גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר כפרית של קנטקיחזיר כפרית של קנטקי
7 עד 9 כפות מים7 עד 9 כפות מים
פרושוטו, פרוס בינוני-דק (לעיטוף ההמבורגרים)פרושוטו, פרוס בינוני-דק (לעיטוף ההמבורגרים)
17
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, 30 עד 40 דקות. מניחים ללזניה לנוח 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם מחמצת לא עגוללחם מחמצת לא עגול
(שמורת צ'יפוטלס)(שמורת צ'יפוטלס)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס אורז לבן מוארך1/2 כוס אורז לבן מוארך

מרכיבים

57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה15אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים3846 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות3846 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם12אטריות לזניה לא מבושלותאטריות לזניה לא מבושלות9766 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת149אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ11 קילו קישואים,פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש372אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לפי עוגהלפי עוגה237אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שאלוט קצוציםשאלוט קצוצים112אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין
NV Ruinart, יין