המתכון פריטטה לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 263 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זרעי ענבים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), Frittatan ai peperoni (פלפל פריטטה), ו פריטטה ירוקה: פריטטה קון לה ארבה.
הוראות
1
מחממים שמן זרעי ענבים מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד הבצל הופך שקוף. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הקישואים, סקווש צהוב, אורגנו, מלח ופלפל, ומערבבים למעיל. מכסים ומבשלים בעדינות במשך כ 15 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את התירס, מכסים ומבשלים במשך כ 5 דקות. בינתיים, לעשות slurry על ידי הוספת הקמח לקערה קטנה בהדרגה לטאטא 3 כפות של החלב (שמירה על שאר החלב לביצים).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
סקווש צהוב
קישואים
אורגנו
שום
פלפל
קמח לכל מטרה
בצל
תירס
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
קערה
2
להקציף רסק עגבניות לתוך slurry עד חלקה. בעדינות מערבבים את התערובת לתוך תערובת סקווש להתעבות. בישול נוסף שנחשף עד הדלעת מכרז והקמח "מבושל החוצה", כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
סקווש
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
הסר פאן מחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
לחמם חמאה על חום בינוני במחבת גדולה אחרת (או אותו אחד אם יש לך להסיר את הירקות ושטף אותו). בקערה קטנה להקציף 2 ביצים 1 כף חלב יחד בכל פעם (הזמנת שאר הביצים והחלב).
מרכיבים שתצטרך
ירק
חמאה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מקציף
קערה
6
מורחים את החמאה המומסת על תחתית המחבת ושופכים את הביצים, מתערבלים כדי לצפות את התחתית. לבשל כמו שהיית קרפ, התרופפות הקצוות ו מרפרף לחום שני הצדדים. כאשר רק מבושל, להעביר לתחתית צלחת לזניה כמו השכבה התחתונה לקצץ ולסדר מחדש את הביצה כדי להתאים. כפית 1/4 של תערובת סקווש באופן שווה על הביצים, ואחריו 1/4 של עגבניות פרוסות ו 1/2 כוס הגבינה מגורר. חזור על ידי לטאטא 2 ביצים יותר עם 1 כף חלב ובישול לעשות גיליון ביצה עבור השכבה הבאה, ואחריו סקווש, עגבניות וגבינה בכל פעם, עד השלמת 4 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
עגבנייה
חמאה
מורחים
סקווש
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
7
מחממים בתנור כ-20 דקות עד שהגבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר מהתנור ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מגישים מפוזר עם מנה של שמנת חמוצה ופטרוזיליה טחון טרי.