קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

לזניה פריטטה

לזניה פריטטה
המתכון פריטטה לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 263 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זרעי ענבים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), Frittatan ai peperoni (פלפל פריטטה), ו פריטטה ירוקה: פריטטה קון לה ארבה.

הוראות

1
מחממים שמן זרעי ענבים מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד הבצל הופך שקוף. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הקישואים, סקווש צהוב, אורגנו, מלח ופלפל, ומערבבים למעיל. מכסים ומבשלים בעדינות במשך כ 15 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את התירס, מכסים ומבשלים במשך כ 5 דקות. בינתיים, לעשות slurry על ידי הוספת הקמח לקערה קטנה בהדרגה לטאטא 3 כפות של החלב (שמירה על שאר החלב לביצים).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
סקווש צהובסקווש צהוב
קישואיםקישואים
אורגנואורגנו
שוםשום
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
תירסתירס
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
קערהקערה
2
להקציף רסק עגבניות לתוך slurry עד חלקה. בעדינות מערבבים את התערובת לתוך תערובת סקווש להתעבות. בישול נוסף שנחשף עד הדלעת מכרז והקמח "מבושל החוצה", כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
סקוושסקווש
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
הסר פאן מחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לחמם חמאה על חום בינוני במחבת גדולה אחרת (או אותו אחד אם יש לך להסיר את הירקות ושטף אותו). בקערה קטנה להקציף 2 ביצים 1 כף חלב יחד בכל פעם (הזמנת שאר הביצים והחלב).
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חמאהחמאה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מורחים את החמאה המומסת על תחתית המחבת ושופכים את הביצים, מתערבלים כדי לצפות את התחתית. לבשל כמו שהיית קרפ, התרופפות הקצוות ו מרפרף לחום שני הצדדים. כאשר רק מבושל, להעביר לתחתית צלחת לזניה כמו השכבה התחתונה לקצץ ולסדר מחדש את הביצה כדי להתאים. כפית 1/4 של תערובת סקווש באופן שווה על הביצים, ואחריו 1/4 של עגבניות פרוסות ו 1/2 כוס הגבינה מגורר. חזור על ידי לטאטא 2 ביצים יותר עם 1 כף חלב ובישול לעשות גיליון ביצה עבור השכבה הבאה, ואחריו סקווש, עגבניות וגבינה בכל פעם, עד השלמת 4 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
עגבנייהעגבנייה
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
סקוושסקווש
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
7
מחממים בתנור כ-20 דקות עד שהגבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים מפוזר עם מנה של שמנת חמוצה ופטרוזיליה טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה