קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות28
מגזין

לזניה של בית הספר הישן עם רוטב בולונז

לזניה של בית הספר הישן עם רוטב בולונז
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין בבית לזניה של בית הספר הישן עם רוטב בולונז. מתכון זה משמש 12. למנה העיקרית הזו יש 696 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי בזיליקום ארוזים היטב, שום, שמן זית ושמן זית. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה מדהימה עם רוטב בולונז, ימי ראשון מלוחים: לזניה בולונז עם רוטב בשמל, ו רגקסה אלה בולונז (רוטב בולונז).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל והשום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כאשר הוא הופך חום בהיר, מוסיפים את טימין, עלה דפנה ועגבניות. מבשלים 20 דקות ואז טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים עוד מלח ופלפל, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מוציאים וזורקים את הטימין ועלי הדפנה. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום ומכבים את האש כדי לאפשר לרוטב " לנוח."
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
פסטה: מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים את המלח ואת דפי הלזניה. מבשלים 4 דקות, מסננים ושוטפים במים קרים. הפסטה עדיין צריכה להיות יציבה מאוד למגע. הפרד את הסדינים בזהירות כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מחלקים את רוטב העגבניות לשניים ושומרים חצי לבולונז וחצי ללזניה.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
1
כף שכבה דקה של הרוטב בתחתית תבנית האפייה. מסדרים שכבה של דפי פסטה מעל הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מפזרים מעט מהמוצרלה והפרמזן על הפסטה ועוד שכבה דקה של רוטב. חזור על תהליך השכבות 2 פעמים נוספות. חשוב שיישארו גבינה ורוטב לחלק העליון. הערה של קוק: אני אוהב לקבל חתיכה פינתית מהתבנית ולקטוף בקצוות הפריכים של השכבה העליונה. בסיום צריכות להיות 4 שכבות פסטה ו -5 שכבות מילוי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מכסים את התבשיל בחוזקה בנייר אלומיניום ומניחים אותו במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים במשך 45 דקות. העלו את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס והסירו את נייר האלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים עד שהחלק העליון משחים מעט, בערך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לה להתקרר במשך 15 דקות בערך לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
בסיר רחב גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבקר הטחון ומבשלים עד להשחמה, כ -4 עד 5 דקות, תוך ערבוב בכף עץ לפירוק החלקים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוציאים את הבקר מהסיר ומניחים בצד. מחזירים את הסיר על האש ומוסיפים עוד מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים גזר, בצל וסלרי. מבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את הבשר בחזרה לסיר, ואז מוסיפים את המתכון השמור 1/2 של רוטב עגבניות. מכסים מעט ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
בסיום מסיימים בחלב, טועמים, מתבלים ומגישים, בכפית מעל הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים ארוזים היטב, שטופיםעלי בזיליקום טריים ארוזים היטב, שטופים2גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2עלי דפנה, טריים או יבשיםעלי דפנה, טריים או יבשים8sprigsטימין טרי, שטףטימין טרי, שטף8ציפורןשום טרי, קלוף וקצוץשום טרי, קלוף וקצוץ680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סדינים לזניהסדינים לזניה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית, ועוד לפי הצורךשמן זית, ועוד לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית (רצוי כתית ואורגנית)שמן זית (רצוי כתית ואורגנית)1בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן גרוסהפרמזן גרוסה12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה1מתכון רוטב עגבניות (לעיל)מתכון רוטב עגבניות (לעיל)4kgsעגבניות אדומות בשלות (או אפילו מעט בשלות מדי), שטופות וקצוצותעגבניות אדומות בשלות (או אפילו מעט בשלות מדי), שטופות וקצוצות8בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלים צהובים, קלופים וקצוציםבצלים צהובים, קלופים וקצוצים

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות ויגנאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
ויגנאמג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גרן סלציון
ויגנאמג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גרן סלציון
היין מיוצר רק בשנים העתיקות הטובות ביותר, עם ענבים מאזורי גידול הענבים העיקריים של החווה בדרום מערב. זהו צבע אדום אודם עמוק. הניחוח הוא אינטנסיבי מאוד, מתמשך, עדין, עם רמזים של טבק, אלון וגרגרים. מלא, ארוך, חם פה מרגיש.