לזניה של הגבר המסכן של אמא
המתכון לזניה של האיש המסכן של אמא יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. במנה עיקרית זו יש 217 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, אטריות רחבות, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. . נסו לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מרתיחים את האטריות עד מבושל דרך עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות; לנקז.
מבשלים את הבשר הטחון ואת הבצל במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשבור את הבשר מתפורר כפי שהוא מבשל, עד הבשר הוא השחמה לחלוטין, על 10 דקות.
מערבבים ברוטב עגבניות; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מקציפים את גבינת שמנת בקערה עד חלקה. מערבבים את גבינת הקוטג', שמנת חמוצה, בצל ירוק ופלפל ירוק לתוך גבינת שמנת.
שכבת חצי אטריות מבושלות לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן; למעלה עם תערובת הגבינה, להפיל אותו על אטריות על ידי כפיות מתפשטת על האטריות. מכסים את החצי הנותר של האטריות, ומפיצים את תערובת הבשר למעלה בשכבה זוגית.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע, כ 40 דקות.