לחם אנטיפסטו
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: לחם אנטיפסטו טעון, לחם ממולא אנטיפסטו ירקות, ו פיצות לחם צרפתי אנטיפסטו.
הוראות
חותכים לחם לחצי לאורכו, ואז לחצי לרוחב.
מניחים את הצד החתוך כלפי מעלה בתוך 15 אינץ ' מרופדים בנייר כסף. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 450 מעלות למשך 5-8 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים, במחבת קטנה, הקפיצו את הגזר, הפלפל הירוק, הסלרי, הבצל והשום בשמן שנותר למשך 5 דקות או עד שהם רכים.
מורחים פסטו על לחם. למעלה עם סלמי, עגבניות, תערובת גזר וזיתים.
אופים 8-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
חותכים כל נתח לחם לשניים להגשה.