קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות16
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אנשובי רב שכבתי

לחם אנשובי רב שכבתי
לחם אנשובי רב שכבתי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך קמח סולת, מלח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מאפה רב שכבתי מלא אגוז מזרח תיכוני (בקלאווה), פסטה עם ציפוי פירורי לחם אנשובי, ו כרובית קלויה עם פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מים ושמרים בקערה קטנה עד שמרים מומס ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.) מערבבים שמן לתוך תערובת שמרים. דופק יחד " 00 " קמח, סולת, ומלח במעבד מזון עד בשילוב. עם מנוע פועל, יוצקים בתערובת שמרים ומעבדים עד הבצק הרטוב יוצר.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מעבירים את הבצק מהקערה למשטח מקומח קלות ולשים בעדינות כמה פעמים עד לקבלת חלקה. טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה משומנת, פונה מעיל. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ומגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
תן לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שיכפיל את עצמו בתפזורת, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
לטאטא יחד את כל מרכיבי השמן בקערה קטנה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
שמן קל מחבת אפייה מרובע 8 אינץ'. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש כמה פעמים כדי להסיר אוויר.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מרדדים בצק על משטח משוריין היטב לתוך בערך 18 אינץ 'עגול (1/8 אינץ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
3
שמור 1 כף שמן מתובל ומברשת הנותרים שמן על הבצק עגול, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה. בחוזקה לגלגל את הבצק ג ' לי רול בסגנון לצבוט תפר כדי לאטום (כמה מילוי יהיה לחלחל החוצה כמו שאתה מגלגל). סדר את צד התפר לגלגל למטה וליצור סליל, ולאחר מכן להעביר למחבת משומנת. לחץ בעדינות על הסליל כדי לשטח מעט, ולאחר מכן לכסות את המחבת באופן רופף עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו לעלות בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
5
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מברשת העליון של הבצק עם שמן שמור ואופים עד הזהב חיוור העליון והחלק התחתון הם פריך, 35 עד 40 דקות. הרם לחם מחבת עם מרית מתכת ולהעביר, בצד ימין למעלה, כדי להתקרר לחלוטין על מתלה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים לחם פרוס דק.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
* זמין ב fornobravo.com.
9
** זמין ב D. Coluccio & Sons (718-436-6700).
10
הערה ' טבחים: לחם שומר, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 2 ימים או קפוא 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו