לחם אנשובי רב שכבתי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך קמח סולת, מלח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מאפה רב שכבתי מלא אגוז מזרח תיכוני (בקלאווה), פסטה עם ציפוי פירורי לחם אנשובי, ו כרובית קלויה עם פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד מים ושמרים בקערה קטנה עד שמרים מומס ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.) מערבבים שמן לתוך תערובת שמרים. דופק יחד " 00 " קמח, סולת, ומלח במעבד מזון עד בשילוב. עם מנוע פועל, יוצקים בתערובת שמרים ומעבדים עד הבצק הרטוב יוצר.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מעבירים את הבצק מהקערה למשטח מקומח קלות ולשים בעדינות כמה פעמים עד לקבלת חלקה. טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה משומנת, פונה מעיל. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ומגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תן לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שיכפיל את עצמו בתפזורת, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
לטאטא יחד את כל מרכיבי השמן בקערה קטנה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
שמן קל מחבת אפייה מרובע 8 אינץ'. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש כמה פעמים כדי להסיר אוויר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מרדדים בצק על משטח משוריין היטב לתוך בערך 18 אינץ 'עגול (1/8 אינץ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
3
שמור 1 כף שמן מתובל ומברשת הנותרים שמן על הבצק עגול, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה. בחוזקה לגלגל את הבצק ג ' לי רול בסגנון לצבוט תפר כדי לאטום (כמה מילוי יהיה לחלחל החוצה כמו שאתה מגלגל). סדר את צד התפר לגלגל למטה וליצור סליל, ולאחר מכן להעביר למחבת משומנת. לחץ בעדינות על הסליל כדי לשטח מעט, ולאחר מכן לכסות את המחבת באופן רופף עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו לעלות בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
5
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מברשת העליון של הבצק עם שמן שמור ואופים עד הזהב חיוור העליון והחלק התחתון הם פריך, 35 עד 40 דקות. הרם לחם מחבת עם מרית מתכת ולהעביר, בצד ימין למעלה, כדי להתקרר לחלוטין על מתלה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים לחם פרוס דק.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
8
* זמין ב fornobravo.com.
9
** זמין ב D. Coluccio & Sons (718-436-6700).
10
הערה ' טבחים: לחם שומר, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 2 ימים או קפוא 1 חודש.