לחם ביצים
לחם ביצים לוקח בערך שעה ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-16 ומחירו 34 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . רק כמה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, סוכר, דובדבנים מסוכרים וצימוקים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם שוקולד צ'יפס ביצים עם זיגוג ביצי חמאה חומה , פודינג לחם קרואסון ביצים עם סירופ ביצים קרמל , ולחם מהיר ביצים עם זיגוג ביצים .
הוראות
בקערה גדולה טורפים את הביצים, הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה אחרת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת הביצים לסירוגין עם ביצים, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את הפקאנים, הצימוקים והדובדבנים.
מעבירים ל-8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבנית לחם.
אופים ב-350 מעלות למשך 70 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים בתבנית 10 דקות לפני שמוציאים לרשת לצינון.