לחם בננה שוקולד צ'יפס דורש כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. ללחם הזה יש 666 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 946 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קינמון טחון, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup, לחם בננה עם פצפוצי שוקולד, ו לחם בננה ושוקולד צ'יפס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ', רצוי זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה. מערבבים בננות, חלב, וקינמון בקערה אחרת. לנצח חמאה וסוכר בקערה שלישית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
בננה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים ביצים לתערובת חמאה, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים תערובת בננה לתוך תערובת חמאה. מערבבים בתערובת יבשה עד מעורבב. מקפלים בשוקולד צ ' יפס עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
בננה
חמאה
ביצה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -70 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת כדי להתקרר לחלוטין על מתלה חוט לפני חיתוך.