קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

לחם גבינת השום של נילי

לחם גבינת השום של נילי
אם יש לכם עלי בזיליקום טריים, פרמזן, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם שום עם שלוש גבינות, לחם גבינת שום, ו לחם גבינת שום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פורסים את הלחם לשניים, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
3
מוסיפים את השום, עשבי תיבול, חמאה ופרמזן לקערה של מעבד מזון ודופק עד משולב היטב. לחלופין, אתה יכול לקפל את החומרים יחד באמצעות מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מריתמרית
קערהקערה
4
מורחים את תערובת החמאה לאורך הפנימי של שתי פרוסות הלחם. לעטוף את החלקים בנייר אלומיניום ולשים אותם על מגש גיליון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
לחםלחם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים עד הלחם צ ' יפס והגבינה נמסה, כ -10 דקות. בשלב זה, להסיר את רדיד, מפזרים את הפרוסות עם גבינת מוצרלה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. החלק את הלחם בחזרה לתנור עד בועות הגבינה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
צ ' יפסצ ' יפס
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
הסר את הלחם מהתנור ללוח חיתוך וחתיכה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור