לחם גבינת השום של נילי
אם יש לכם עלי בזיליקום טריים, פרמזן, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם שום עם שלוש גבינות, לחם גבינת שום, ו לחם גבינת שום.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
פורסים את הלחם לשניים, לאורכו.
מוסיפים את השום, עשבי תיבול, חמאה ופרמזן לקערה של מעבד מזון ודופק עד משולב היטב. לחלופין, אתה יכול לקפל את החומרים יחד באמצעות מרית גומי.
מורחים את תערובת החמאה לאורך הפנימי של שתי פרוסות הלחם. לעטוף את החלקים בנייר אלומיניום ולשים אותם על מגש גיליון.
אופים עד הלחם צ ' יפס והגבינה נמסה, כ -10 דקות. בשלב זה, להסיר את רדיד, מפזרים את הפרוסות עם גבינת מוצרלה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. החלק את הלחם בחזרה לתנור עד בועות הגבינה, על 5 דקות.
הסר את הלחם מהתנור ללוח חיתוך וחתיכה לפני ההגשה.