צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם דלעת רזה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. אם יש לך קמח זהב, סודה לשתייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), מטבל פשטידת דלעת רזה, ו פשטידת דלעת רזה לאחד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. תחתית ספריי רק של שתי מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים קמחים, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, allspice וציפורן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
תפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
בקערה בינונית, מערבבים דלעת, חלב, מוצר ביצה ושמן עד מעורבב היטב. מערבבים לתוך תערובת קמח עד מעורבב היטב. הבלילה כפית באופן שווה לתוך מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכרות מחבתות; להסיר מחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.