לחם חום אירי
לחם חום אירי הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 374 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, סודה לשתייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}, לחם חום אירי, ו לחם חום אירי.
הוראות
בקערה, מערבבים קמח רב תכליתי, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. עם בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך חמאה עד תערובת יוצרת פירורים עדינים. מערבבים קמח מלא ושיבולת שועל.
מוסיפים יוגורט; מערבבים בעדינות. אם התערובת יבשה מדי להחזיק יחד, מערבבים בחלב, 1 כפית בכל פעם, רק עד הבצק מחזיק יחד; זה לא צריך להיות דביק.
להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות ללוש בעדינות 5 פעמים כדי להפוך את הכדור. הגדר על תבנית אפייה משומנת קלות. טפיחה לתוך מעגל 7 אינץ'. עם סכין משוריינת, לחתוך x גדול על גבי כיכר.
אופים בתנור 375 עד השחמה היטב, כ 40 דקות. מגניב על מדף.