לחם חיטה קל ולא ללוש
קל לחם חיטה לא ללוש הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, מים חמים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו לחם. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: סופר קל לא ללוש לחם כריך מחיטה מלאה, לא ללוש שיפון ולחם מחיטה מלאה, ו לחם מחיטה מלאה.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים קמח מחיטה מלאה, סוכר, מלח ושמרים.
מוסיפים מים, חמאה וביצים; להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה לחומרים רטובים. הכה במהירות בינונית 2 דקות. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבצק נוקשה. מכסים בחוזקה בניילון נצמד; מקררים לפחות 2 שעות או עד 4 ימים.
גריז גיליון עוגיות גדול עם ספריי קיצור או בישול; מפזרים קמח תירס, רועד מעל עודף. מחלקים בצק לשניים. (חצי בצק יכול להיות מעוצב ואפור; החצי השני יכול להיות מעוצב ואפור בפעם אחרת.)
עם ידיים מקורנות, לעצב כל מחצית הבצק לתוך כדור חלק על ידי מתיחה של משטח הבצק סביב לתחתית על כל 4 הצדדים; קמצוץ את התחתונה כדי לאטום.
מניחים על גיליון עוגיות. (אם אפיית שתי כיכרות באותו זמן, במקום על אותו גיליון עוגיות כ 5 סנטימטרים זה מזה.) לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; לתת לעלות במקום חם על 1 1/2 שעות או עד כפול בגודל.
מחממים תנור ל-375 ° F. חושפים בצק; לוכסן בזהירות תבנית איקס עיגול על כל כיכר העליונה עם סכין משונן.
אופים 20 עד 25 דקות או עד כיכרות הם חום זהוב. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור; מגניב.