לחם לבן בלילת
לחם לבן הבלילה הוא צמחוני לחם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לך סוכר, חמאה, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם אפייה, פופקורן בצק אדום, לבן וכחול עוגה, ו אדום, לבן & כחול עוגה בלילה חברים בוציים.
הוראות
מערבבים יחד קיצור, סוכר, מלח, שמרים, וקמח 1/5 כוסות.
הוסף מים חמים ומכה ביד על 300 משיכות, או 3 דקות, עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים את הקמח שנותר, מגרדים את הקערה לעתים קרובות, ומערבבים הכל יחד עד לקבלת חלקה.
מכסים במטלית נקייה ולתת לעלות עד הוכפל נפח.
מערבבים את הבצק בעדינות, וכף לתוך מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ ' (הבלילה צריכה להיות דביקה). לטפוח עם ידיים מקומטות כדי לעזור צורה. לכסות שוב, ולתת לעלות במשך כ -30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים על מדף קירור, ומברישים את החלק העליון עם חמאה מומסת.