לחם סודה אירי ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן לחם סודה אירי יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 6 שעות ו-40 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 175 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם סודה אירי ללא גלוטן, לחם סודה אירי ללא חלב, ו ללא גלוטן יום שלישי: לחם סודה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 232°. גריז גיליון עוגיות עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח ומסטיק xanthan. מערבבים בצימוקים; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח סוכר, חמאה וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד אור ורך. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת תערובת קמח.
מניחים על פני השטח זרועים קלות עם תערובת קמח. ללוש בעדינות 4 או 5 פעמים.
מניחים בצק על גיליון עוגיות; לטפוח לתוך מעגל על 1 1/2 אינץ ' עבה. עם סכין חדה, לחתוך x פני כיכר על 1/2 אינץ ' עמוק.
אופים ב 232° 5 דקות; להפחית את החום ל350, ואופים 25 דקות יותר או עד חום זהוב התחתון נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לחלוטין לפני חיתוך, על 4 שעות.
מגישים עם חמאה וריבה, אם תרצה.