קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

לחם סודה אירי רביעי

לחם סודה אירי רביעי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים,אז נסו את לחם הסודה האירי הרביעי. מתכון זה מכין 8 מנות עם 599 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 21 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם צימוקים, ביצים, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 68%. מתכונים דומים: וידוי חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה חיטה אירי, אירית היית כאן: לחם סודה, ו לחם סודה אירי.

הוראות

1
שלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה. השתמש באצבעות או בחותך מאפה כדי ללחוץ פנימה חמאה או מרגרינה, כמו קרום פאי. כאשר התערובת נראית עדינה ומתפוררת, מוסיפים צימוקים וזרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
זרעי קימלזרעי קימל
חמאהחמאה
קרום עוגהקרום עוגה
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
קערהקערה
2
מערבבים יחד ואז מוסיפים ביצים, חלב חמאה ושמנת חמוצה. אם התערובת אינה לחה, מוסיפים חלב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ביצהביצה
חלבחלב
3
יוצקים לשתי מחבתות כיכר משומנות ומקומחות קלות או למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך 45 עד 60 דקות, או עד שקיסם המוחדר ללחם יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי ללחם סודה אירי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.