לחם סודה עם צימוקים ספוגים בנמל
לחם סודה עם צימוקים מנמל יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צימוקים, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה על 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם סודה אירי עם צימוקים ברנדי, לחם סודה אירי עם צימוקים, ו לחם סודה אירי עם צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 204°.
מניחים פורט וצימוקים בצלחת מיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה; להסיר מהמיקרוגל ומערבבים, ואז מיקרוגל עד חם מהביל, על 1 דקה יותר.
הסר מהמיקרוגל ולתת לנוח על הדלפק.
בקערה גדולה מקציפים יחד קמח, סוכר, מלח וסודה לשתייה. באמצעות האצבעות שלך, לערבב 5 כפות חמאה לתוך תערובת קמח עד תערובת דומה ארוחה גסה. בקערה בינונית, לטאטא ביצה וחמאה יחד עד הומוגנית. הפוך היטב במרכז תערובת הקמח ולהוסיף תערובת חלב חמאה.
מסננים צימוקים ומוסיפים היטב. באמצעות כף עץ, לערבב עד הבצק רטוב יוצר.
להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש במשך שתי דקות. טופס בצק לסיבוב 10 אינץ'. משמנים תבנית אפייה באמצעות שאר החמאה.
מניחים עגול על תבנית אפייה ואבק עם קמח, ולאחר מכן באמצעות סכין חדה או סכין לחם משונן, לעשות 'X' על החלק העליון של כיכר.
אופים עד לחם סודה הוא חום מבושל דרך, כ 25 דקות. אפשר לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך והגשה.