לחם פרג עם זיגוג עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, תמצית vanillan, פרג זרעיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו לחם פרג לימון ללא גלוטן עם זיגוג דבש לימון, עוגת פרג עם זיגוג אוכמניות, ו סופגניות פרג לימון עם זיגוג וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תחתית גריז של שתי מחבתות כיכר 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
מערבבים יחד קמח, מלח, אבקת אפייה, זרעי פרג, חומרי טעם חמאה, שמן, ביצים, חלב, סוכר, וניל, וטעם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
פרג זרעים
וניל
שקדים
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
חלב
מלח
שמן בישול
3
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך שעה אחת. מגניב 5 דקות. לתקוע חורים בראש כיכרות ויוצקים זיגוג מעל.