לחם צרפתי ניו אורלינס
לחם צרפתי ניו אורלינס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 772 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח, ביצה לבן, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג לחם ניו אורלינס, פודינג לחם בסגנון ניו אורלינס קריאולי ישן, ו פודינג לחם ניו אורלינס עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים, מים, ו 1 כפית סוכר בקערה גדולה, ערבוב עד מומס. מערבבים בסוכר הנותר, מלח, ו 6 כוסות קמח כדי ליצור בצק נוקשה.
הפוך את הבצק על משטח זרועים בקמח שנותר; ללוש 8 דקות או עד חלק וגמיש.
מניחים בצק בקערה משומנת, הופך לגריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בתפזורת. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. לכסות ולתת לנוח 15 דקות. ללוש 3 עד 4 פעמים.
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים; מגלגלים כל חלק למלבן 13-x 7 אינץ'.
מגלגלים כל אופנת ג ' לירול מלבנית, החל מקצה ארוך. צובטים תפרים ומסתיימים יחד כדי לאטום.
מניחים כיכרות, צד התפר למטה, ב 4 מחבתות בגט משומן בכבדות או על סדיני אפייה.
חותכים 3 או 4 חתכים אלכסוניים, 3/4 אינץ ' עמוק, בחלק העליון של כל כיכר. לכסות ולחזור על הליך עולה 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מברשת כיכרות עם ביצה לבן.
אופים ב 450 במשך 15 דקות; להפחית את החום ל 350, ואופים 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר לחם מחבתות או גיליונות אפייה מיד; מגניב על מדפי תיל.