המתכון איטלקי Flatbread (Piadina) עם Fontinan ו Prosciutto יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. מתאים ל-6 מנות. ללחם הזה יש 754 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. אם יש לכם גבינת פונטינה, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיאדינה (כריכי לחם שטוח איטלקיים), איור, גבינה כחולה & פרושוטו פיאדינה, ו לחם שטוח בגריל עם אספרגוס פסטו פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ו 1 כפית מלח בקערה של מערבל זקוף מצויד מצורף וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated, כ 2 דקות. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט 10 עד 12 כפות מים עד שהתערובת יוצרת בצק סביב הקרס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
מים
4
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות ללוש במשך 5 דקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
5
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות. טופס לתוך צורות דיסק לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד כל פיסת בצק למעגל 8 עד 10 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
7
מברשת כל מעגל עם שמן זית כתית מעולה וגריל במשך 4 דקות בכל צד.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.