קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

לחם שטוח איטלקי (Piadina) עם פונטינה ופרושוטו

לחם שטוח איטלקי (Piadina) עם פונטינה ופרושוטו
המתכון איטלקי Flatbread (Piadina) עם Fontinan ו Prosciutto יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. מתאים ל-6 מנות. ללחם הזה יש 754 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. אם יש לכם גבינת פונטינה, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיאדינה (כריכי לחם שטוח איטלקיים), איור, גבינה כחולה & פרושוטו פיאדינה, ו לחם שטוח בגריל עם אספרגוס פסטו פונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ו 1 כפית מלח בקערה של מערבל זקוף מצויד מצורף וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated, כ 2 דקות. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט 10 עד 12 כפות מים עד שהתערובת יוצרת בצק סביב הקרס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
מיםמים
4
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות ללוש במשך 5 דקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות. טופס לתוך צורות דיסק לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד כל פיסת בצק למעגל 8 עד 10 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
7
מברשת כל מעגל עם שמן זית כתית מעולה וגריל במשך 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
הסר את piadina מן הגריל כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מערבבים את גבינת ריקוטה וגרידת לימון בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גרידת לימוןגרידת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מורחים כל פיאדינה עם 1/2 כוס של תערובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מורחיםמורחים
11
מפזרים את גבינת פונטינה באופן שווה על גבינת ריקוטה. סדר 2 פרושוטו פרוסות על גבי הגבינות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פרושוטופרושוטו
12
חותכים כל piadina ל 8 פלחי ולהעביר מגש הגשה.
13
מקשטים עם בזיליקום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.