לחם שטוח עם בייקון ופסטו בצל ירוק
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 548 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצק פיצה, צלפים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 39 דקות. נסו מייפל קלוי ירקות & בייקון פריך Flatbread אתגר נהדר, רוטב טבילה אסייתי מתוק ומתובל עם שומשום בצל ירוק וחסילון, ו סול עם ג'ינג'ר בצל ירוק פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות. מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית, ערבוב מעת לעת, עד השחמה ופריך.
להעביר מגבות נייר לניקוז; להתחמם.
מוסיפים את פרוסות הבצל לטפטופים במחבת; מפזרים את הסוכר ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד חום בהיר ומכרז, 5 עד 7 דקות. טעם לתיבול.
שלב את הבצל הירוק, צלפים ופטרוזיליה במעבד מזון.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וחצי מגלידת הלימון; דופק בעדינות לקצוץ ולהתמזג. הפעל את המעבד והוסף את שמן הזית דרך החלק העליון בזרם יציב.
להעביר את pesto בצל ירוק לקערה; להפריש.
בקערה קטנה, לטאטא את קרם פרש ואת גרידת לימון הנותרים עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד.
מגלגלים את בצק הפיצה למלבן בגודל 8 על 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את הבצק סביב המערוך ומניחים אותו על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מניחים במרכז התנור ואופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד חום זהוב.
מורחים את תערובת קרם fraeche על הקרום. נקודה עם הבצל וכמה טיפות בייקון מהמחבת; מפזרים את הבייקון. חותכים לחתיכות טפטוף עם בצל ירוק פסטו.