זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שיבולת שועל לחם פקאן בננה ליום שיבולת שועל לאומי, לחם בננה שיבולת שועל, ו בננה-לחם שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 177°. גריז וקמח מחבת כיכר; להפריש.
מניחים בננות, ביצים, חלב חמאה, שמן ווניל בבלנדר להתמזג על מהירות בינונית במשך 15-10 שניות, עד בננות הם מחית לחלוטין. אל תתמזג גבוה מדי, אתה לא רוצה לשלב הרבה אוויר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים תערובת רטובה לתוך יבש לקפל רק כדי לשלב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את המחבת ואופים לעוד 25-30 דקות, עד שיפוד או סכין חיתוך מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הסר מהתנור ומיד להפעיל סכין קיצוץ סביב הקצוות של כיכר, ואז להפוך על מתלה קירור ולאפשר להתקרר לפחות 10 דקות לפני חיתוך. לאחר מקורר, כיכר יכול להיות עטוף ומאוחסן במקרר במשך 3-5 ימים או קפוא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך