קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיבולת שועל בננה

לחם שיבולת שועל בננה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שיבולת שועל לחם פקאן בננה ליום שיבולת שועל לאומי, לחם בננה שיבולת שועל, ו בננה-לחם שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 177°. גריז וקמח מחבת כיכר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים קמח, סוכר, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערת ערבוב בינונית ומערבבים לשלב ביסודיות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מניחים בננות, ביצים, חלב חמאה, שמן ווניל בבלנדר להתמזג על מהירות בינונית במשך 15-10 שניות, עד בננות הם מחית לחלוטין. אל תתמזג גבוה מדי, אתה לא רוצה לשלב הרבה אוויר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים תערובת רטובה לתוך יבש לקפל רק כדי לשלב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את המחבת ואופים לעוד 25-30 דקות, עד שיפוד או סכין חיתוך מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הסר מהתנור ומיד להפעיל סכין קיצוץ סביב הקצוות של כיכר, ואז להפוך על מתלה קירור ולאפשר להתקרר לפחות 10 דקות לפני חיתוך. לאחר מקורר, כיכר יכול להיות עטוף ומאוחסן במקרר במשך 3-5 ימים או קפוא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן