לחם שיבולת שועל חיטה
לחם שיבולת שועל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-24 ומחיר 22 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-4 גרם חלבון, 7 גרם שומן ובסך הכל 190 קלוריות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קמח, מולסה, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. עם ציון של 26%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. לחם שיבולת שועל, לחם חיטה שיבולת שועל, ולחם שיבולת שועל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה גדולה, יוצקים מים רותחים על הדגנים.
מוסיפים את המולסה, הקיצור והמלח.
מניחים עד שהוא חם (110°-115°), תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה, ממיסים שמרים במים חמימים.
מוסיפים את מיץ התפוזים, תערובת שיבולת השועל והקמח המלא. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח לכל מטרה שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. מעצבים לשתי כיכרות; מניחים ב-8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 40 דקות.
מוציאים מהמחבתות לצינון על רשתות; מברישים בחמאה.