קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות13
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שמיר תפוחי אדמה

לחם שמיר תפוחי אדמה
לחם תפוח אדמה שמיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-32 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, חלב חם, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם שמיר מתחיל עם בצק שמיר, לחם שמיר, ו לחם שיפון עמום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
הסר מהחום; מגניב.
4
ממיסים שמרים בחלב חם בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים בצל, תפוחי אדמה, מלח, וגבינה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים תערובת חלב ושמיר; מערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
חלבחלב
7
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
8
מוסיפים 6 כוסות קמח לתערובת בצל; מערבבים עד הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי לשמור על הבצק מלהידבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
9
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
40 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
11
מחלקים בצק ל 2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
12
מגלגלים כל חלק לתוך מלבן 14 x 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
13
מגלגלים מלבנים בחוזקה, מתחילים עם קצה קצר, לחיצה חזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צביטה תפרים ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
14
מקום לחמניות, צד התפר למטה, ב 2 (9 x 5 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול. בצק מעיל עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
15
20 דקות או עד הוכפל בגודל.
16
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
מערבבים מים וביצה, ערבוב עם מקצף. בעדינות מברשת כיכרות עם תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
18
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד חום בתחתית נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור