לחם תפוח אדמה שמיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-32 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, חלב חם, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם שמיר מתחיל עם בצק שמיר, לחם שמיר, ו לחם שיפון עמום (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
הסר מהחום; מגניב.
4
ממיסים שמרים בחלב חם בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מערבבים בצל, תפוחי אדמה, מלח, וגבינה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
תפוח אדמה
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים תערובת חלב ושמיר; מערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שמיר
חלב
7
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
8
מוסיפים 6 כוסות קמח לתערובת בצל; מערבבים עד הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי לשמור על הבצק מלהידבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
בצל
9
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
40 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
11
מחלקים בצק ל 2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
12
מגלגלים כל חלק לתוך מלבן 14 x 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
13
מגלגלים מלבנים בחוזקה, מתחילים עם קצה קצר, לחיצה חזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צביטה תפרים ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלול
14
מקום לחמניות, צד התפר למטה, ב 2 (9 x 5 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול. בצק מעיל עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
15
20 דקות או עד הוכפל בגודל.
16
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
מערבבים מים וביצה, ערבוב עם מקצף. בעדינות מברשת כיכרות עם תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
18
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד חום בתחתית נשמע חלול כאשר טפח.