לחם תירס חלפיניו
לחם תירס חלפיניו נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך תירס, חמאה, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 80 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: לחם תירס חלפיניו, לחם תירס ג'לאפה, ו לחם תירס חלפיניו לח.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). העבר מתלה לתנור למצב המרכזי בתנור.
מערבבים תירס בסגנון שמנת, קמח תירס, חלב חמאה, שמן תירס, גבינת צ 'דר, ביצים, פלפלי ג' לפנו, מלח וסודה לשתייה בקערת ערבוב גדולה.
מכניסים חמאה לתבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
ממיסים חמאה בתנור שחומם מראש, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את בלילת לחם התירס לתבנית האפייה על חמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ-35 דקות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קסטלר קאווה ברוט. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
קסטלר קאווה ברוט
הקסטלר ברוט קאווה מציג ניחוחות תפוחים ירוקים והדרים. בפה יש לו טעמים פריכים ורעננים עם תווי הדרים-ליים ורק נגיעה של מתיקות. זה טעים טרי, נקי ועצבני.