לחם תירס פרגוואי (Sopa Paraguaya)
המתכון לחם תירס פרגוואי (Sopa Paraguaya) מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, בצל, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט מנדיוקה פרגוואי, מרק תירס (Sopa De Elote), ו Sopa de Arepa (מרק עוגת תירס) (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מפזרים גבינת פרמזן, ומניחים בצד.
מחממים חמאה ושמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מבשלים 5 דקות או עד רך.
מניחים תערובת בצל במעבד מזון.
מוסיפים 1 1/2 כוסות תירס וגבינת קוטג'; תהליך עד כמעט חלקה, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם.
מניחים תערובת מחית בקערה גדולה. מערבבים הנותרים 1/2 כוס תירס, קמח תירס, גבינת מונסטר, חלב, מלח, ופלפל שחור.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך הבלילה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת. כף למחבת מוכנה.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי (לכסות באופן רופף עם רדיד אם הוא הופך להיות חום מדי). מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל.
מניחים צלחת במהופך על גבי לחם; הפוך על צלחת.