המתכון קונפטי לחם תירס מצופה שרימפס במילוי קריאולי יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, שום, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם תירס קונפטי-שרימפס מצופה במילוי קריאולי, סלט קונפטי לחם תירס, ו לחם תירס קריאולי.
הוראות
1
כדי להכין את המילוי, להמיס את החמאה במחבת גדולה או מחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והפלפלים הירוקים. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -3 דקות. מערבבים את השום ואת התיבול קריאולי, ומבשלים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
תיבול קריאולי
ירק
סלרי
שום
בצל
3
מפזרים את הקמח על הירקות ומערבבים כל הזמן, כ 2 דקות, עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
ירק
קמח לכל מטרה
4
מוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, מרק עוף, עלה דפנה. מערבבים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות את המחבת עם מכסה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
רוטב עגבניות
עלי דפנה
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיף את השרימפס וחום דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
6
הסר את עלה המפרץ ויוצקים את המילוי לתוך 8 על 8 אינץ ' מרובע או צלחת אפייה עגולה. מניחים בצד באזור חם, תוך הכנת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
כדי להכין את הציפוי, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
שים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. שוט על מהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. לשלב את הביצים אחד בכל פעם ומערבבים עד חלקה.
מערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת יוצרת בלילה רכה.
11
בזהירות לגבש את הבלילה לחם תירס מעל המילוי. באמצעות מרית מתכת אופסט, להפיץ את הבלילה בצורה חלקה על פני החלק העליון של התבשיל, ויצרו שכבה דקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית
12
מניחים את תבנית האפייה על תבנית אפייה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תבנית אפייה
תנור
13
אופים עד לציפוי הוא חום זהוב ואת המילוי מבעבע סביב הקצוות, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
הסר מהתנור למתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
15
חותכים את לחם התירס עם סכין קטנה. סקופ 6 עד 8 מנות נדיבות של המילוי ואת לחם התירס לתוך קערות מרק גדולות או על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
סכין
16
הערה
17
כדי לחסוך זמן, אני אוהב לעשות את המילוי יום קדימה.
18
שים את תערובת השרימפס המבושלת בצלחת התבשיל, לעטוף בנייר אלומיניום, ולהכניס למקרר. כאשר אתה מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
רדיד אלומיניום
תנור
19
שים את התבשיל המכוסה על תבנית אפייה ואל התנור כדי להתחמם, כ -20 דקות. בינתיים, להפוך את ציפוי לחם תירס, להפיץ אותו על המילוי החם, ולהמשיך לאפות עד חום מבעבע וזהוב, 40 עד 50 דקות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.