לחמניות בקר יפניות
לחמניות בקר יפניות יכולות להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך אספרגוס חניתות, בצל ירוק, סטייקים עגולים העליון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית נסו גלילי בקר וגלי בצל ירוק יפניים, כרוב יפני לחמניות, ו גלילי חצילים יפניים בגריל עם סטילטון, פלפל אדום וגזרת נחלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות, מכסים ומאפשרים להם להזיע על חום נמוך עד רך. אל תתנו להם חום. בינתיים, להביא סיר גדול או מחבת של מים לרתיחה. תטביעו את האספרגוס במים הרותחים, ואז תניחו אותו במי קרח כדי לעצור את הבישול. תניח בצד.
מחממים את התנור. גריז מחבת צלייה.
כדי לבנות את הלחמניות, להניח את הסטייקים שטוח. אם הסטייקים שלך הם עבים, להלום אותם על עובי 1/4 אינץ'.
מברשת רוטב סויה על פני השטח, ואז מניחים כמה פטריות, כמה בצל ירוק ו 3 חניתות אספרגוס בקצה אחד של כל סטייק.
להפשיל לקראת הקצה השני כדי לצרף, ולאבטח כל חבילה עם קיסם.
מניחים את צד התפר רולס למטה על מחבת הגריל.
צלוי תחת המטאטא שחומם מראש עד השחמה על גבי, כ 3 דקות. הפוך את הלחמניות על וחום בצד השני, 2 עד 3 דקות יותר. תיזהר לא לבשל, זה יכול לשרוף את הסטייקים או להפוך אותם קשים לאכול.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!