לחמניות האביב פטריות בר עם רוטב טבילת חרדל סיני
אם יש לכם חרדל דיז'ון, בצל ירוק, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו רוטב טבילה לגלילי האביב, גלילי אביב טריים עם רוטב טבילה, ו גלילי אביב טריים עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים שמן במחבת או ווק על חום גבוה.
מוסיף את השום, זנגביל, בצל ירוק ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הכרוב והגזר ומבשלים עד שהכרוב מתחיל לנבול, כ -2 דקות. מערבבים את הרטבים הויסין ואויסטר; לזרוק מעיל התערובת.
הסר מהחום ומערבבים את האטריות, הנבט והכוסברה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. המילוי צריך להיות לח אבל לא רטוב.
להניח עטיפת גליל האביב על משטח שטוח על זווית כך שזה נראה כמו יהלום. כפית 2 כפות של המילוי ליד הפינה התחתונה של העטיפה ולהתקפל כדי לסגור את המילוי. מקפלים את 2 הצדדים. צבע את התפר העליון של העטיפה עם ביצה מוכה. המשך להתגלגל כדי ליצור גליל הדוק.
יוצקים על 1 אינץ ' של שמן במחבת או ווק וחום ל 350 מעלות F. מטגנים את גלילי האביב, פונים לבשל את כל הצדדים, עד השחמה, על 2 דקות.
מסננים על מגבות נייר וחמים.
מגישים עם רוטב טבילת חרדל.
מערבבים את כל החומרים יחד ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.