לחמניות חג ההודיה
, המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 406 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו לחמניות חג ההודיה, לחמניות ארוחת דלעת לחג ההודיה, ו לחמניות חיטה דבש {שבוע חג ההודיה} (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן שלבו את החלב, 3 כפות חמאה וסוכר.
מניחים על אש בינונית - גבוהה ומבשלים תוך ערבוב עד שהחמאה נמסה.
מסירים מהאש ומצננים לכ -110 מעלות פ. מפזרים את השמרים על פני הנוזל ומניחים בצד עד לקבלת קצף, כ -10 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, מקציפים יחד את הקמח והמלח ומניחים בצד.
יוצקים את תערובת החלב והשמרים לקערת הקמח ומערבבים עד שנוצרת תערובת רכה ומרופטת.
מעבירים את תערובת הקמח למשטח עבודה מקומח היטב ולשים ביד עד שנוצר בצק רך ואלסטי, כ -10 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים במגבת מטבח ומניחים במקום חם, עד לנפח ולהכפיל את גודלו, בערך 2 שעות.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
מעבירים את הבצק למשטח העבודה ובעזרת הידיים משטחים בעדינות לדיסק. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. בעזרת הידיים, סביב כל חתיכת בצק לכדור.
חמאה חמאה 9 על ידי 13 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה.
מניחים את כדורי הבצק, התפר בצד למטה, ב 3 שורות של 4 כל אחד. מכסים במגבת מטבח ומניחים במקום חם עד שהם עלו כמעט לראש תבנית האפייה, בערך 2 עד 2 1/2 שעות.
ממיסים את 4 כפות החמאה הנותרות ומברישים בה את הלחמניות בנדיבות.
אופים עד להזהבה, כ-25 דקות.
מוציאים את הלחמניות מהתנור ומניחים להתקרר מעט.
מעבירים את הלחמניות למתלה קירור להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.