לחמניות לחם פאן דה סאל-פיליפיניות
לחמניות לחם Pan de Sal-Filipino דורש בערך 3 שעות . אם יש לך שמרים, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אגרולים פיליפינים, אגרולים פיליפינים, ו למפיה צמחונית (גלילי אביב פיליפינים).
הוראות
מניחים את השמרים, קמח לחם, אלתור לחם, סוכר, מלח, מרגרינה, ביצים, ו 1 כוס חלב התאדה לתוך מכונת לחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק, ולחץ על התחל.
כאשר המחזור הסתיים, להסיר את הבצק מהמכונה, וליצור כדורי 2 אינץ'. לטבול כל כדור בחלב התאדה הנותרים, ואז בפירורי הלחם היבש.
מניחים את הלחמניות על פירור צד תבנית אפייה. מכסים באופן רופף עם מטלית או פלסטיק, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 30 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים לחמניות במשך 8 דקות, או עד חום זהוב על החלק העליון והתחתון.