לחמניות שקדים-כתום-משמש סהר
גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, התזה של מים, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחמניות אוכמניות שקדים שקדים סהר, לא ללוש לחמניות סהר עם חמאת דבש קינמון כתומה, ו ריבת שקדים כתומה משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור כדי לארוז כיוונים ולגלגל את הבצק על גיליון עוגיות nonstick.
חותכים ומפרידים את הבצק למשולשים מחוררים.
מערבבים את ריבת משמש או פרי להפיץ את המרמלדה הכתומה בקערה קטנה.
מניחים קערה במיקרוגל ומבשלים על 15 שניות גבוהות כדי לשחרר את משמר. להכות ביצה עם מים כדי לדלל אותו קצת לשטוף את הביצה. השתמש בחלק האחורי של כפית כדי להפיץ שכבה דקה של ריבת משמש-כתום על כל פיסת בצק.
מגלגלים סהרונים למעלה, מברשת עם ביצה קטנה לשטוף מעיל עם שומשום ושקדים.
אופים כדי לארוז כיוונים עד זהב עמוק בצבע.