לחמניות תפוחי אדמה דבש
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחמניות תפוחי אדמה דבש. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 40 ומחירו 13 סנט למנה. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 3 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, דבש, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 17%. הציון הזה גרוע למדי. לחמניות תפוחי אדמה עם דבש, לחמניות בטטה ודבש לארוחת ערב ולחמניות בטטה עם זיגוג חמאת דבש דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את הפירה, החמאה, הדבש, הביצים, המלח ו-2 כוסות הקמח לכל מטרה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה קמח מלא ומספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות או ללילה.
מחוררים בצק. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים ל-40 חלקים. מעצבים כל אחד לכדור. מחלקים בין שני 13 אינץ' משומנים. x 9 אינץ'. תבניות אפייה. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/2 שעה.
אופים ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה; מברישים בחמאה מומסת.