קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

לטרוף סלמון מעושן עם שמיר, בצל אדום וcrème Fraîche

לטרוף סלמון מעושן עם שמיר, בצל אדום וcrème Fraîche
לטרוף סלמון מעושן עם שמיר, בצל אדום וcrème Fraîche עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 295 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלמון מעושן וערבוב כרישה עם Meyer Lemon Crème Fraîche, ארוחת ערב הלילה: סלמון מעושן עם שמיר קרם פרש על בייגלה לחמניה, ו קרקרים לחם שיפון עם פלפל-שמיר קרם פרש וסלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להקציף יחד crème fraiche וביצים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני עד הקצפה תתקיים לאחר מכן מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים שמיר ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. להפחית את החום נמוך ולהוסיף ביצים. מבשלים מעל חום נמוך ערבוב כל הזמן עד ביצים מתחילים להתעבות ולהתחיל להיראות רפרפת, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
(קיבלר)(קיבלר)
4
מסירים מחום ומקפלים סלמון לתערובת ביצים ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(קיבלר)(קיבלר)
5
מגישים ביצים חמות עם קישוט אופציונלי של שמיר, בצל ירוק ולימון.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קליפות מלימוןקליפות מלימון
שמירשמיר
(קיבלר)(קיבלר)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.