לימונית Icebox פאי מילוי
ליים אייס בוקס פאי מילוי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 576 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קורנפלור, ביצים, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 38%. נסו קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, פאי ליים עם קרח, ו פאי ליים עם קרח (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד 3/4 כוס חלב ו 1/4 כוס קורנפלור בסיר כבד 3 ליטר, לטאטא עד קורנפלור מתמוסס.
לטאטא חלב מרוכז ממותק וביצים עד מעורבב; לטאטא מיץ ליים, אם תרצה, צבע מאכל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. (
התערובת תתחיל להתעבות כאשר מיץ ליים הוא הוסיף לראשונה, ולאחר מכן להיות רזה שוב במהלך הדקות הראשונות של בישול. זה יהיה להתעבות מהר ככל שזה מגיע לרתיחה.)
מרתיחים 1 דקה, לטאטא כל הזמן, או עד שהתערובת מתעבה.
הסר תערובת מחום, וקצף בחמאה וקליפת ליים עד חלקה.
יוצקים מילוי לתוך קערה גדולה, ומניחים קערה גדולה יותר מלאה בקרח. מערבבים באופן קבוע עד קר (כ 10 דקות).